در رسانه| بازگرداندن عزت نفس معلولان اصلی ترین هدف موسسه فاطمه‌الزهرا(س) است

پورفرج بانوی کارآفرین در گفت و گو با اصحاب رسانه که برای بازدید از موسسه ی فاطمه‌الزهرا(س) رفته بودند گفت: این مجموعه از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرده و ابتدا در زمینه ی خیاطی فعالیت میکرد و سپس بعد از آشنایی با فیلتر هوای خودرو و رسیدن به این نتیجه که فعالیت در این حوزه برای مددجویان( کارکنان) بهتر و راحت تر است تصمیم گرفتیم زمینه فعالیت خود را تغییر داده و مشغول به تولید فیلتر های هوای خودرو شویم که البته علاوه بر این در زمینه تولید مواد مصرفی خودرو مثل شیشه شور و آب رادیاتور نیز فعالیت داریم.

به گزارش خبرنگار صدای آناک، پور فرج با بیان اینکه ۷۰ نفر مددجو در کارگاه تولیدی مشغول به کار هستند، اظهار داشت: این ۷۰ نفر نیروی کار ما شامل بیماران روانی و افرادی با معلولیت ذهنی و جسمی و حرکتی هستند که باید به این مورد هم توجه داشت که ۱۰ نفر معلول شاغل در این کارگاه میتوانند به اندازه یک فرد عادی کارآیی داشته باشند.

وی ادامه داد: خدا را شاکریم که انرژی و زمان خود را برای توانمند کردن این افراد به کار میبریم و سعی میکنیم تا به مرور زمان توانمندی های مددجویانمان افزایش یابد و رفته رفته خود را باور کنند و عزت نفس آسیب دیده خود را ترمیم کنند و به این باور برسند که میتوانند کار کنند چرا که هدف ما بهبود شرایط این افراد است.

بانوی کار آفرین در خصوص حقوق ماهانه مددجویان شاغل در کارگاه تولیدی ابراز داشت: حقوق این افراد بر اساس توانمدی هایشان تقسیم و پرداخت میشود و در کنار آن بیمه تامین اجتماعی نیز شامل حال این افراد میشود.

پورفرج با اشاره بر این که بهره وری معلولان ذهنی خیلی کمتر از معلولان جسمی است و میزان حقوق هر فرد از دیگری متفاوت و براساس بهره وری فرد میباشد گفت: ما در اینجا بر اساس میزان توانایی هایشان کارها و وظایف را در بین مددجویان تقسیم کرده ایم و کف حقوق دریافتی‌شان ۴۰۰ هزار تومان و سقف حقوق دریافتی مددجویانمان طبق قانون کار میباشد.

وی اذعان داشت: محصولات تولید شده در موسسه ی ما کاملا قابل رقابت با سایر محصولات موجود در بازار است چرا که فیلترهای تولیدی کارگاه ما در خودروهای شرکت ایران خودرو و سایپا کاربرد دارد.

پورفرج ادامه داد: تقاضا برای محصولات تولیدی ما زیاد است اما متاسفانه در عرضه محصولاتمان مشکل داریم به طوری که نمیتوانیم همه سفارشات را قبول کنیم.

این بانوی کار آفرین در پاسخ به این سوال که چه تسهیلات دولتی را دریافت کرده اند برای کارگاه تولیدی، عنوان کرد: سال گذشته حدودا ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات از بانک در ازای اشتغال دریافت کردیم و در کنار آن فقط کمک یارانه‌ی دولتی را داریم.

پور فرج در پایان ضمن تشکر و قدردانی از دانشگاه سهند که محل و زمین کارگاه را در اختیار مجموعه قرار داده، مطرح کرد: اگر میخواستیم چنین محلی را برای کارگاه اجاره کنیم حتما باید مبلغ بسیار بالایی را برای اجاره در نظر میگرفتیم اما دانشگاه سهند این امکان را به موسسه ما داد تا با مبلغ ناچیزی به فعالیت خود در این محل ادامه دهیم.

کد خبر 121628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد